Dr. Magdalena Megias mówi w swojej bezpłatnej książce „Uzdrawiająca moc jedzenia” To „zdrowie w sklepie”. Tak jest. Produkty, które wybieramy w naszej diecie, mogą pomóc nam poprawić nasze zdrowie fizyczne i psychiczne lub wręcz przeciwnie, je pogorszyć. Zdrowe odżywianie jest łatwe, nie marnujesz czasu i nie wydasz więcej pieniędzy. Takie jest rzeczywiście przesłanie braci Torres, autorów książki ‚Dobrze się odżywiaj, nie stosuj diety. ”(Wydawca Plaza Janice). Ci eksperci od gastronomii pamiętają, że wybór zdrowej żywności i uczynienie jej zdrową nie jest tak skomplikowane, jak nam się wydaje. Podkreślasz to Klucz do zdrowego odżywiania To różnorodność, zjadanie wszystkiego i skłonność do tych „żywych” pokarmów, które gniją po pewnym okresie przechowywania. To znaczy owoce, warzywa, ryby, jajka, białe mięso … To jest podstawa jeść zdrową żywność. Z pomocą JuicePlus + dokonamy przeglądu żywności, którą możemy włączyć do naszej diety i która dostarcza nam substancji, które pomogą nam być zdrowszymi.
Musisz
To jeden z dzikich owoców o największych właściwościach przeciwutleniających (można go jeść codziennie). W tym samym czasie, Zawiera witaminy A, C i E.O tej porze roku niezbędne są ważne minerały, takie jak wapń, potas i cynk, które pomagają wzmocnić układ odpornościowy. Według Lourdes March, autora Manual de los Alimentos (Alianza Editorial), sok jeżynowy może być dobrym sprzymierzeńcem dla osób z bólem gardła.
!function(f,b,e,v,n,t,s){if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};if(!f._fbq)f._fbq=n;
n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,
document,’script’,’https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‚init’, ‚858230647564408’);
fbq(‚track’, ‚PageView’);