sobota, 5 grudnia, 2020
GASTROKRACJA
  • Home
  • Restauracja
  • Bezpieczeństwo żywności
  • Dostawa jedzenia
  • Marketing
  • kuchnia i porady kulinarne
  • More
    • Promocja gastronomii
    • Przedsiębiorstwa spożywcze
    • Przepisy
    • Zdrowe odżywianie
    • Fast Food
No Result
View All Result
  • Home
  • Restauracja
  • Bezpieczeństwo żywności
  • Dostawa jedzenia
  • Marketing
  • kuchnia i porady kulinarne
  • More
    • Promocja gastronomii
    • Przedsiębiorstwa spożywcze
    • Przepisy
    • Zdrowe odżywianie
    • Fast Food
No Result
View All Result
GASTROKRACJA
No Result
View All Result
Home Restauracja

Z menu: restauracje starają się zachować pogodę ducha pomimo COVID-19

Gastrokracja by Gastrokracja
5 grudnia 2020
in Restauracja
0
Z menu: restauracje starają się zachować pogodę ducha pomimo COVID-19
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Chociaż dystans społeczny i ograniczenia w pojemności mogły to utrudnić, restauracje w zachodnim Massachusetts (i na całym świecie) nadal starają się zapewnić nam wszystkim przyzwoitą dawkę „ostrokrzewu” w te święta.

Na przykład restauracja Champney’s w Deerfield Inn w Deerfield robi wszystko, co w jej mocy, aby zapewnić świąteczne wrażenia w grudniu.

W każdy piątek i sobotę wieczorem do 18 grudnia restauracja organizuje „Świąteczną muzykę przy ognisku” w godzinach od 17 do 20. Debi Spyre, piosenkarka i gitarzystka, gra świąteczne ulubione utwory.

Tej zimy Champney’s nawiązał współpracę z Muddy Brook Farm, aby zaoferować prywatne półgodzinne kuligi po historycznym Deerfield w sobotnie popołudnia od 12:00 do 15:00. Zalecamy rezerwacje. Jazda na sankach jest możliwa do 30 stycznia 2021 roku.

Zadzwoń do Deerfield Inn pod numer (413) 772-3087, aby uzyskać więcej informacji lub zarezerwować kolację w restauracji Champney’s.

Rodzina Salem, która prowadzi Salem Cross Inn w West Brookfield, zazwyczaj robi wszystko, co w jej mocy, aby udekorować sale, iw tym roku nie jest to wyjątkiem.

Ich charakterystycznym wysiłkiem dekoracyjnym było udekorowanie jednego z dużych klonów stojących na trawniku zajazdu niebieskimi światłami i stworzenie wystawy, którą rodzina pieszczotliwie nazwała „Wielkim Błękitem”.

Niestety, oryginalny Big Blue zapadał na chorobę przez około dziesięć lat i musiał zostać zdemontowany, więc mniejszy klon w pobliżu zachował się jak Little Blue.

Ze względów bezpieczeństwa to drzewo następcy musi teraz zostać usunięte, ale rodzina Salem kontynuuje tradycję oświetlania drzew, przenosząc niebieskie światło na trzecie drzewo.

Ten najnowszy członek dynastii Big Blue nie został jeszcze nazwany, a rodzina Salem prosi o sugestie. Tak czy inaczej, nowe drzewo, które jest oświetlane każdej nocy, jest imponującym widokiem.

W okresie świątecznym Salem Cross oferuje również swój charakterystyczny gorący sos krówkowy, który jest przygotowany do rozdania lub spożycia w domu.

Salem Cross Inn jest otwarty na posiłki dla grup towarzyskich w czwartki, piątki i soboty wieczorem oraz w niedziele od południa do 18:00

Zadzwoń pod numer (508) 867-2345 w celu uzyskania informacji lub rezerwacji.

Kolędy były popularną strategią tworzenia świątecznej atmosfery o tej porze roku, a Storrowton Tavern w West Springfield ogłosiła, że ​​będzie przestrzegać tradycji w grudniu.

W każdy czwartek, piątek i sobotę wieczorem aż do Bożego Narodzenia tradycyjnie ubrani śpiewacy występują w jadalniach restauracji, oferując gościom Storrowton okazję do słuchania sezonowych dźwięków podczas delektowania się tawerną kontynentalną i włosko-amerykańską kuchnią.

Aby uzyskać informacje lub rezerwacje, zadzwoń pod numer (413) 732-4188.

Chociaż większość restauracji jest zamknięta z powodu świąt Bożego Narodzenia, wiele restauracji oferuje pomoc w posiłkach.

Federal Restaurant and Bar w Agawam oferuje pakiety wakacyjne na wynos, w których wszystko jest przygotowane i gotowe do pieczenia. Opakowania dostępne są w trzech wariantach: schab pieczony w ziołach, cały solony kurczak lub pieczony filet wołowy i dla sześciu osób.

Dodatkowo w zestawach posiłków znajdują się brukselka, pieczone czerwone ziemniaki, nadzienie z bułki i szałwii, zimowa sałatka, mała marchewka i pół tuzina gorących bułek. W cenę wliczony jest również deser z lepkim toffi puddingiem.

Zamówienia należy składać do piątku 18 grudnia; Gotowy do pieczenia posiłek jest odbierany 24 grudnia.

Zadzwoń do Federalnego pod numer (413) 789-1267, aby złożyć zamówienie.

Federalna strona internetowa, thefederalrestaurant.com zawiera więcej szczegółów, a także wyświetla menu dodatkowych dodatków.

Dom bankietowo-konferencyjny z bali w Holyoke, we współpracy z siostrzaną firmą Delaney House, promuje również w tym sezonie obszerne menu Holiday To-Go.

Dostępnych jest sześć pełnych kolacji, w tym pieczenie indyka, żeberka i cztery warianty surf & turf. Pakiety obiadowe są kompleksowe i zawierają przystawkę, sałatkę, trzy strony, bułkę i deser. Wezwanie na obiad można określić w opcji „małej” przeznaczonej dla maksymalnie sześciu osób. Wersja „duża” przeznaczona jest dla maksymalnie 10 osób.

Uczty na wynos można dodatkowo wzbogacić dodatkowymi produktami, takimi jak przekąski przed kolacją. Boki z szynki, indyka lub farszu; Popovers; i dodatkowe desery.

Dostępne są również świąteczne pakiety wina i koktajli.

Pełne menu można obejrzeć online pod adresem thelogcabin.com/holiday-to-go. Aby złożyć zamówienie, zadzwoń pod numer (413) 535-5077. Termin na to upływa 22 grudnia o godzinie 14:00.

Pizza Hut’s British, która nie jest dostępna lokalnie (ani nawet po tej stronie Atlantyku), oferuje wyjątkowe wakacje. Klienci.

Pizza Hut UK, podobno oddająca hołd tradycyjnej angielskiej kolacji bożonarodzeniowej, zawiera dodatki ze smażonego kurczaka, bekonu, szałwii i cebuli, a także sos na bazie sosu z czerwonego wina.

Pizza bożonarodzeniowa jest częścią strategii Pizza Hut mającej na celu rozwój prezentacji pizzy w różnych krajach, w których sieć prowadzi działalność.

Restauracja Blue Heron w Sunderland zaczęła działać zgodnie z harmonogramem godzin zimowych od 1 grudnia.

Usługa obiadów na odległość towarzyską jest oferowana w czwartkowe, piątkowe i sobotnie wieczory od 17:00 do 21:00. Restauracja jest teraz otwarta na brunch w niedziele i jest serwowana od 11:00 do 16:00.

Nowe menu brunchowe łączy typowe produkty i niektóre z najpopularniejszych przepisów na brunch w restauracji.

Te ostatnie obejmują wędzonego łososia po benedyktyńsku z cytrynowo-parmezanowym ciastem risotto, haszyszem z kaczki confit i tostem francuskim z kardamonem, doprawionym świeżymi owocami i bitą śmietaną.

W niedziele jest wiele opcji obiadowych, w tym smażony dorsz, fettucine z grzybami i burger z czapli niebieskiej

Posiłki na świeżym powietrzu będą nadal dostępne, w zależności od pogody i temperatury. Aby uzyskać więcej informacji (lub dokonać rezerwacji), skontaktuj się z restauracją Blue Heron pod numerem (413) 665-2102.

Lokalizacje Uno Pizzeria & Grill oferują w grudniu tradycyjne „Chicago Pie”. Pizza z drożdżową skórką przyozdobiona plasterkami mozzarelli, gruboziarnistym sosem pomidorowym i serem Pecorino Romano. Dostępne są również wersje z ostrą papryką i kiełbasą.

Lokalizacje Uni Pizzeria oferują również rodzinne posiłki na wynos. Posiłki przeznaczone są dla czterech osób i obejmują przystawkę, sałatkę i przystawkę. Dania główne to klasyczne spaghetti i klopsiki lub krewetki campi. Przystawki to skórki do pizzy, serowy chleb czosnkowy lub paluszki mozzarelli.

Aby zaspokoić potrzeby młodych szefów kuchni, Uno Pizzerias reklamuje zestawy pizzy zrób to sam dla dzieci, które zawierają skórkę, sos, ser, ostrą paprykę i instrukcje gotowania. Kolorowe kredki i arkusz do kolorowania pizzy zajmują niecierpliwych nastolatków podczas pieczenia ich pizzy.

Zamówienia online pizzerii i grilla Uno w lokalizacjach w Springfield i Holyoke są dostępne pod adresem unos.com.

Restauracja Steaming Tender w Palmerze zapowiedziała zmianę godzin otwarcia. Począwszy od 3 grudnia przetarg na gotowanie na parze będzie otwarty w piątki w porze lunchu od 11:30 i pozostanie otwarty w porze kolacji do 21:00.

Restauracja czynna jest również w czwartki od 16:00 do 20:00, w soboty od 12:00 do 21:00 oraz w niedziele od 12:00 do 19:00.

Zadzwoń (413) 283-2744 po rezerwacje.

Hugh Robert jest wykładowcą w programie Hospitality and Culinary Arts w Holyoke Community College i ma prawie 45-letnie doświadczenie w restauracjach i edukacji. Robert jest dostępny online pod adresem OffTheMenuGuy@aol.com.



Source link

Tags: COVID19duchamenupogodępomimorestauracjesięstarajązachować
Gastrokracja

Gastrokracja

Related Posts

Rada Miejska Filadelfii uchwala przepisy, które mają pomóc restauracjom utrzymać się na powierzchni w czasie pandemii
Restauracja

Rada Miejska Filadelfii uchwala przepisy, które mają pomóc restauracjom utrzymać się na powierzchni w czasie pandemii

5 grudnia 2020
Miasto i powiat przygotowują się do zniesienia opłat licencyjnych za lokalne wiadomości w barach / restauracjach
Restauracja

Miasto i powiat przygotowują się do zniesienia opłat licencyjnych za lokalne wiadomości w barach / restauracjach

5 grudnia 2020
Właściciel firmy twierdzi, że restrykcje związane z koronawirusem mają zły wpływ na restauracje – CBS Los Angeles
Restauracja

Właściciel firmy twierdzi, że restrykcje związane z koronawirusem mają zły wpływ na restauracje – CBS Los Angeles

5 grudnia 2020

Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Recommended

Grupa restauracji w San Francisco może pozwać miasto za zakaz spożywania posiłków na świeżym powietrzu

Grupa restauracji w San Francisco może pozwać miasto za zakaz spożywania posiłków na świeżym powietrzu

2 dni ago
Wskazówki, jak radzić sobie ze stresem wakacyjnym podczas COVID-19

Wskazówki, jak radzić sobie ze stresem wakacyjnym podczas COVID-19

3 dni ago
RWJ Rahway organizuje pokaz zdrowego wirtualnego gotowania 15 grudnia

RWJ Rahway organizuje pokaz zdrowego wirtualnego gotowania 15 grudnia

12 godzin ago

Dzieci w Brazylii pracowały nad aplikacjami do zakupów spożywczych

2 dni ago

Categories

  • Bezpieczeństwo żywności
  • Dostawa jedzenia
  • Fast Food
  • kuchnia i porady kulinarne
  • Marketing
  • Promocja gastronomii
  • Przedsiębiorstwa spożywcze
  • Przepisy
  • Restauracja
  • Zdrowe odżywianie

Topics

aby aplikacji artykułów blog Chwyć COVID19 czasie dla dolarów domu dotyczące gotowania Jak jest które kuchni kulinarne kulinarny mogą Nowe nową Online pandemii podczas pomoc Post Przepis przepisy restauracja restauracje restauracji San się spożywczych Sydney Wgląd Wiadomości widelec wskazówki Zdrowe zdrowia zrobić Świąteczne żywności żywność
No Result
View All Result

Highlights

Gill Meller’s recipes for a roast ham Christmas feast | Food

Kilka przydatnych przepisów, które pomogą i zainspirują Cię w te Święta Bożego Narodzenia

Rada Miejska Filadelfii uchwala przepisy, które mają pomóc restauracjom utrzymać się na powierzchni w czasie pandemii

Lee Kum Kee rozwija nowe miseczki do ryżu i makaronu

Dzięki aplikacji dostawy artykułów spożywczych możesz teraz zamawiać alkohol bezpośrednio z LCBO w Toronto

Spożycie awokado osiąga rekordowy poziom, ponieważ ludzie chcą jeść zdrowo w czasie pandemii Covid-19 – Fitness

Trending

Z menu: restauracje starają się zachować pogodę ducha pomimo COVID-19
Restauracja

Z menu: restauracje starają się zachować pogodę ducha pomimo COVID-19

by Gastrokracja
5 grudnia 2020
0

Chociaż dystans społeczny i ograniczenia w pojemności mogły to utrudnić, restauracje w zachodnim Massachusetts (i na...

Sprzedaż pizzy i falafeli z „kuchni duchów”

Sprzedaż pizzy i falafeli z „kuchni duchów”

5 grudnia 2020
Eksperci z Midland: zdrowe odżywianie sprzyja dobremu samopoczuciu

Eksperci z Midland: zdrowe odżywianie sprzyja dobremu samopoczuciu

5 grudnia 2020

Gill Meller’s recipes for a roast ham Christmas feast | Food

5 grudnia 2020
Kilka przydatnych przepisów, które pomogą i zainspirują Cię w te Święta Bożego Narodzenia

Kilka przydatnych przepisów, które pomogą i zainspirują Cię w te Święta Bożego Narodzenia

5 grudnia 2020

Ostatnie wiadomości

  • Z menu: restauracje starają się zachować pogodę ducha pomimo COVID-19
  • Sprzedaż pizzy i falafeli z „kuchni duchów”
  • Eksperci z Midland: zdrowe odżywianie sprzyja dobremu samopoczuciu

Kategoria

  • Bezpieczeństwo żywności
  • Dostawa jedzenia
  • Fast Food
  • kuchnia i porady kulinarne
  • Marketing
  • Promocja gastronomii
  • Przedsiębiorstwa spożywcze
  • Przepisy
  • Restauracja
  • Zdrowe odżywianie

Podążaj za nami

Skontaktuj się z nami

  • About
  • Skontaktuj się z nami
  • O nas
  • Polityka Prywatności

© 2020 Gastrokracja

No Result
View All Result
  • Home
  • Restauracja
  • Bezpieczeństwo żywności
  • Dostawa jedzenia
  • Marketing
  • kuchnia i porady kulinarne
  • More
    • Promocja gastronomii
    • Przedsiębiorstwa spożywcze
    • Przepisy
    • Zdrowe odżywianie
    • Fast Food

© 2020 Gastrokracja

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.Zgoda