Albo może to być Stephen Starr, który wraz z szefem kuchni Peterem Serpico z nieużywanej kuchni szykownego Serpico przy South Street otworzył „rodzaj koreańskiej” restauracji z dostawą o nazwie Pete’s Place. (Starr jest prawie gotowy do uruchomienia kuchni duchów, które specjalizują się w pizzy i burrito.) Jose Garces wkrótce będzie sprzedawać artykuły spożywcze ze swoich restauracji, w tym Amada, Village Whiskey i The Olde Bar, z kuchni Garces Trading Co. oferta dostawy. Glu Hospitality prowadzi Hunnies Crispy Chicken i Tiny’s Burgers w dwóch lokalizacjach, Vesper w Centre City i Germantown Garden w Northern Liberties, aby rozszerzyć obszar dostaw. Fine-Drawn Hospitality, która prowadzi Walnut Street Cafe i The Commons w University City, dodała takie marki, jak Agea (Morze Śródziemne), Philadelphia Wing Shop (jedzenie barowe) i Ghost Chicken (smażony kurczak). Veda, indyjska restauracja w pobliżu Rittenhouse Square, niedawno dodała kuchnię panazjatycką o nazwie Chopsey. Początek roku, Najlepszy pomidor Pięć marek zostało dodanych do Walnut Street przy Washington Square West, w tym Firebelly Wings, Grilled Cheese Society i Mother Clucker.