poniedziałek, 7 grudnia, 2020
GASTROKRACJA
  • Home
  • Restauracja
  • Bezpieczeństwo żywności
  • Dostawa jedzenia
  • Marketing
  • kuchnia i porady kulinarne
  • More
    • Promocja gastronomii
    • Przedsiębiorstwa spożywcze
    • Przepisy
    • Zdrowe odżywianie
    • Fast Food
No Result
View All Result
  • Home
  • Restauracja
  • Bezpieczeństwo żywności
  • Dostawa jedzenia
  • Marketing
  • kuchnia i porady kulinarne
  • More
    • Promocja gastronomii
    • Przedsiębiorstwa spożywcze
    • Przepisy
    • Zdrowe odżywianie
    • Fast Food
No Result
View All Result
GASTROKRACJA
No Result
View All Result
Home Marketing

Wskazówki dotyczące przebudowy restauracji po pandemii

Gastrokracja by Gastrokracja
2 grudnia 2020
in Marketing
0
Wskazówki dotyczące przebudowy restauracji po pandemii
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Przebudowa pandemii restauracji

Jeśli jest jedna rzecz, której świat nauczył się w zeszłym roku, to tego, że COVID-19 nieodwołalnie zaburzył naszą koncepcję „normalności”. Pandemia dotknęła również przedsiębiorstwa i różne branże w sposób, który będzie odczuwalny w nadchodzących latach. Jeśli jednak uda nam się przystosować, nasz nowy styl życia po pandemii może nie być tak ponury, jak to sobie obecnie wyobrażamy.

Przebudowa Twojej restauracji W tym bezprecedensowym czasie wydaje się, że to ostatnia rzecz, którą powinieneś zrobić. Jeśli jednak zrekonstruujesz swoją firmę i wyposażysz ją z myślą o pandemii COVID-19, dzięki takiemu stylowi życia możesz zaoszczędzić dużo czasu, stresu i pieniędzy staje się naszą nową normalnością lub gdy inne choroby spowodują przyszłe pandemie.

Bycie dobrze przygotowanym rzadko pozostaje bez nagrody. To samo dotyczy Ciebie i Twojej firmy. Jak przygotować przemodelować po pandemiiOto kilka przydatnych wskazówek, o których należy pamiętać podczas rozpoczynania budowy.

Uaktualnienia mogą poprawić bezpieczeństwo

Zmodernizuj systemy HVAC i filtracji powietrza w swojej restauracji

Kiedy myślisz o głównych zmianach, jakie COVID-19 wprowadził w naszym codziennym życiu, prawdopodobnie to pomyślisz stosowanie masek na tej liście. Chociaż niektórzy Amerykanie spierają się o skuteczność masek, większość tak Miasta nadal stawiają ten wymóg podczas wchodzenia do miejsc publicznych, takich jak restauracje czy bary.

Zapamietaj to Eksperci wielokrotnie zwracali uwagę na zdolność maski do zmniejszania rozprzestrzeniania się Od COVID-19 maski mogą stać się częścią naszej nowej normy, przynajmniej dla niektórych osób, takich jak osoby starsze i inne osoby wysokiego ryzyka.

Jeśli chodzi o przebudowę, zaktualizuj swoją restaurację Wentylator HVAC lub system filtrów powietrza może pomóc Poprawa jakości powietrza w pomieszczeniach, Komfort klientów i pracowników oraz efektywność energetyczna. Jest to korzystne nie tylko dla ogólnej atmosfery biznesowej, ale także dla dystansu społecznego. Ostatnie badania sugerują, że można przeprowadzić odpowiednie kontrole techniczne, takie jak odpowiednia i odpowiednia wentylacja pomagają zminimalizować transmisję powietrzną wirusów, takich jak COVID-19.

Możesz dodatkowo poprawić tę możliwość poprzez filtrację cząstek stałych i dezynfekcję powietrza. Biorąc pod uwagę, że aktualizacja HVAC jest stosunkowo częstą częścią przebudowy, jest to bardzo proste, zwłaszcza jeśli weźmiesz pod uwagę dodatkowe bezpieczeństwo, jakie może mieć ulepszony system wentylacji.

Pomóż zachować dystans

Restauracje powinny przeprojektować swoje budynki, uwzględniając dystans społeczny

Jest kilka zalet Budowa dwóch osobnych wejść dla Twojej restauracji, jedną dla klientów obiadowych, a drugą dla zamówień drogowych i odbioru. Po pierwsze, może pomóc Twojej restauracji płynniej funkcjonować, ograniczając i zmniejszając kwotę okres oczekiwania dla tych, którzy chcą po prostu odebrać zamówienie i jechać. Może również pomóc zwiększyć bezpieczeństwo klientów i pracowników.

W przypadku COVID-19 dystans społeczny stał się ważnym wkładem w ograniczenie rozprzestrzeniania się w naszych społecznościach. Chociaż tendencja do posiadania oddzielnych wejść na jedzenie i jedzenie na wynos rosła jeszcze przed COVID-19, jego użyteczność jest teraz niezaprzeczalna. Jeśli dwa oddzielne wejścia nie są możliwe, można również dodać przejście. Jeśli naszą nową normą jest uwzględnienie odpowiedniego dystansu, gdy to możliwe, dlaczego klienci nie mieliby ułatwiać konserwacji?

Zaktualizuj wszystkie obecne słabości

Zwiększ dziennik sprzątania swojej restauracji

Przebudowa nie zawsze oznacza budowę. Przebudowa może również wyglądać na całkowitą przebudowę systemu operacyjnego. Standardy higieny gwałtownie wzrosły wraz z COVID-19. Prawdopodobnie przeniesie się to również w przyszłość i szczerze mówiąc, kto może narzekać na takie rzeczy, jak poprawiona czystość.

Pracownicy Hospitality Net wykonują świetną robotę, wymieniając go Ważne ulepszenia, jakie restauracje mogą wprowadzić w świecie po pandemii. Lista zawiera:

  • Popraw standardy: Będzie to niezbędne po COVID 19 do Zwiększ ogólny protokół czyszczenia w obszarach takich jak kuchnie, toalety i inne miejsca publiczne, których ludzie często dotykają.
  • Zaktualizuj interakcję z klientem: Sposób powitania i siedzenia gości powinien się zmienić, aby odzwierciedlić sytuację po wystąpieniu COVID.

Zmiany te są stosunkowo łatwe do wdrożenia, ale bardzo skuteczne. Weź pod uwagę możliwe luki w swoim systemie operacyjnym i szukaj rozwiązań, które zapewnią wszystkim dobre samopoczucie.

Nigdy nie można być zbyt ostrożnym

Ważne jest, aby pamiętać, że Twoje prace budowlane powinny zawsze traktować bezpieczeństwo jako priorytet, szczególnie w świecie po COVID. Zawsze, gdy firmy przebudowują lub wprowadzają zmiany strukturalne, pracownicy i wykonawcy muszą bardzo uważać na szkodliwe substancje. Nie tylko może to zagrozić Twojemu zdrowiu, ale na przykład gdy obecne są niebezpieczne chemikalia W powietrzu i podczas wdychania mogą powodować kaszel i problemy z zatokami. Jeśli COVID-19 nas czegoś nauczył, to jak szybko takie rzeczy jak kaszel mogą rozprzestrzeniać wirusy.

Podejmij odpowiednie środki ostrożności podczas budowy i przebudowy, aby chronić wszystkich zaangażowanych. To może wydawać się oczywiste, ale nigdy nie można być zbyt ostrożnym, zwłaszcza biorąc pod uwagę, ile tajemnic wciąż otacza COVID-19. Nawet jeśli szczepionka jest opracowywana i udostępniana opinii publicznej, nadal trudno jest przewidzieć, co się stanie. Podejmij odpowiednie środki ostrożności podczas budowy i pozwól mu działać jak kontrola trucizny na pokrętle szybkiego wybierania.

Ostatecznie, niezależnie od tego, czy jesteś właścicielem restauracji, czy nie, COVID-19 niewątpliwie zmienił się na kilka sposobów. Jak my wszyscy Spróbuj poruszać się po obecnej sytuacji i przygotować się na przyszłe, ważne jest, aby priorytetowo traktować zdrowie i bezpieczeństwo. Kiedy przebudowujesz swoją restaurację po pandemii, pamiętaj o wielu lekcjach, których już się nauczyliśmy i spróbuj wdrożyć je tam, gdzie możesz. Twoje przyszłe ja prawdopodobnie ci podziękuje.





Source link

Tags: dotyczącepandemiiprzebudowyrestauracjiwskazówki
Gastrokracja

Gastrokracja

Related Posts

Znaczenie komunikowania czystości restauracji po COVID-19
Marketing

Znaczenie komunikowania czystości restauracji po COVID-19

3 grudnia 2020
Przewodnik przetrwania COVID-19 w czteropoziomowej restauracji
Marketing

Przewodnik przetrwania COVID-19 w czteropoziomowej restauracji

3 grudnia 2020
Wybór odpowiednich kolorów restauracji do marketingu i wystroju
Marketing

Wybór odpowiednich kolorów restauracji do marketingu i wystroju

3 grudnia 2020
Next Post
Nowa usługa dostawy artykułów spożywczych w Lexington skoncentrowana na lokalnych restauracjach;  Roboty testowe

Nowa usługa dostawy artykułów spożywczych w Lexington skoncentrowana na lokalnych restauracjach; Roboty testowe

Eat Beyond chce, aby inwestorzy detaliczni uczestniczyli w „kwitnącej” przestrzeni białka odpadowego

Eat Beyond chce, aby inwestorzy detaliczni uczestniczyli w „kwitnącej” przestrzeni białka odpadowego

5 USD zniżki na zamówienia online o wartości co najmniej 20 USD w sklepie Jimmy John do 20 grudnia 2020 r

5 USD zniżki na zamówienia online o wartości co najmniej 20 USD w sklepie Jimmy John do 20 grudnia 2020 r

Dodaj komentarz Anuluj pisanie odpowiedzi

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Recommended

Dlaczego (i jak) w tym sezonie gotujemy pasternak

17 minut ago
Jak White Castle wita automatyzację z robotem Flippy

Jak White Castle wita automatyzację z robotem Flippy

4 dni ago
Jak globalna pandemia stała się punktem zwrotnym dla dronów

Jak globalna pandemia stała się punktem zwrotnym dla dronów

22 godziny ago

Jedz, pij, graj: przepis na niezapomniane jedzenie w grach wideo | Gry

5 godzin ago

Categories

  • Bezpieczeństwo żywności
  • Dostawa jedzenia
  • Fast Food
  • kuchnia i porady kulinarne
  • Marketing
  • Promocja gastronomii
  • Przedsiębiorstwa spożywcze
  • Przepisy
  • Restauracja
  • Zdrowe odżywianie

Topics

aby artykułów blog Chwyć Cooking COVID19 dla domu Doordash dostaw dostawy dotyczące gotowania gotowanie Jak jedzenie jest jeść które kuchni kulinarny mogą nie Nowe nową pandemii podczas pomoc Post Przepis przepisy restauracja restauracje restauracji San się spożywczych Sydney tym Washington Wiadomości widelec wskazówki zdrowia żywności
No Result
View All Result

Highlights

Inspekcje restauracji w hrabstwie Benton

Oczekuje się, że wielkość rynku autonomicznych samochodów dostawczych wyniesie 24,73 mld USD do 2027 r

Naukowcy odkrywają, dlaczego z wiekiem stajemy się bardziej podatni na choroby serca

Instrukcje dotyczące serii Channel 4!

Churn Baby Churn: Przepisy bogate w masło, od rozpieszczających gnocchi po satysfakcjonujące kruche jedzenie

Nowe koncepcje restauracji i rozrywki dla CityScape Phoenix

Trending

W menu w amerykańskich więzieniach: „zgniłe” jedzenie, nieodpowiednie odżywianie
Zdrowe odżywianie

W menu w amerykańskich więzieniach: „zgniłe” jedzenie, nieodpowiednie odżywianie

by Gastrokracja
7 grudnia 2020
0

Zakłady karne w USA to „pustynie żywnościowe”, które według nowego raportu utrwalają niedożywienie wśród Amerykanów, którzy...

Dlaczego (i jak) w tym sezonie gotujemy pasternak

7 grudnia 2020
Przepis wirusowy: ten dwuskładnikowy przepis na bajgiel to domowy smakołyk, na który zasługujesz

Przepis wirusowy: ten dwuskładnikowy przepis na bajgiel to domowy smakołyk, na który zasługujesz

7 grudnia 2020
Inspekcje restauracji w hrabstwie Benton

Inspekcje restauracji w hrabstwie Benton

7 grudnia 2020
Oczekuje się, że wielkość rynku autonomicznych samochodów dostawczych wyniesie 24,73 mld USD do 2027 r

Oczekuje się, że wielkość rynku autonomicznych samochodów dostawczych wyniesie 24,73 mld USD do 2027 r

7 grudnia 2020

Ostatnie wiadomości

  • W menu w amerykańskich więzieniach: „zgniłe” jedzenie, nieodpowiednie odżywianie
  • Dlaczego (i jak) w tym sezonie gotujemy pasternak
  • Przepis wirusowy: ten dwuskładnikowy przepis na bajgiel to domowy smakołyk, na który zasługujesz

Kategoria

  • Bezpieczeństwo żywności
  • Dostawa jedzenia
  • Fast Food
  • kuchnia i porady kulinarne
  • Marketing
  • Promocja gastronomii
  • Przedsiębiorstwa spożywcze
  • Przepisy
  • Restauracja
  • Zdrowe odżywianie

Podążaj za nami

Skontaktuj się z nami

  • About
  • Skontaktuj się z nami
  • O nas
  • Polityka Prywatności

© 2020 Gastrokracja

No Result
View All Result
  • Home
  • Restauracja
  • Bezpieczeństwo żywności
  • Dostawa jedzenia
  • Marketing
  • kuchnia i porady kulinarne
  • More
    • Promocja gastronomii
    • Przedsiębiorstwa spożywcze
    • Przepisy
    • Zdrowe odżywianie
    • Fast Food

© 2020 Gastrokracja

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.Zgoda